Gold Dry

Voor een effectieve branding hebben wij samen met Gold Dry een sterk team gecreëerd: Team Gold Dry. Dit team bestaat uit influencers en BN’ers met een groot bereik op social media. In nauwe samenwerking met hen creëren wij pakkende content die de boodschap van Gold Dry perfect overbrengt.

Dankzij ons sales team is de premium frisdrank en premix van Gold Dry door heel Nederland verkrijgbaar. Je vindt Gold Dry in de schappen van Jumbo, alle Spar-winkels op de universiteiten en bij Plus. Daarnaast is het beschikbaar op verschillende feesten en sportclubs door het hele land.

Naast branding, marketing, B2B sales en retail, verzorgen wij ook de klantenservice en EDI voor Gold Dry.

a1gp-jumbo-golddry-beverageboosters

Clean Nutrition

Als Beverage Boosters zorgen wij ervoor dat de juiste contacten worden gelegd en worden behouden voor Clean Nutrition als het aankomt op de B2B. Dankzij onze sales boosters zijn de schone suplementen van Clean Nutrition nu al in meerdere retaillocaties in Nederland en België te vinden, zoals Jumbo, Etos, Plus en verschillende sportscholen. Het behouden van het contact met de retaillers doen we door middel van een klantenservice en een maandelijkse serviceronde, waarbij we checken of het goed loopt en of er eventuele verbeterpunten zijn. Onze binnendienst is elke dag bereikbaar voor onze klanten. 

 

Beverage Boosters ondersteunt ook bij promotie acties, zoals de A1GP-campagne en onze aanwezigheid op de IAMS. Daarnaast leveren we ook content met behulp van onze video- en fotografen.